TIAN TAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tian Tan. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:36 Levertijd was exact zoals voorspeld
22 jan 2023 om 22:51 we order at 6pm50 and received the order at 8pm40, unbelievable
22 jan 2023 om 13:34 More than 120min, The main reason for my dissatisfaction is that yesterday I called the store to ask when my food will arrive (I can understand that yesterday was Chinese New Year and the restaurant was very busy, I just wanted to know the situation)
18 jan 2023 om 15:31 I just loved it the food was delicious the delivery service was punctual everything perfect I recommend it 100%
15 jan 2023 om 20:00 Kleinere porties dan een jaar geleden voor dezelfde prijs. Lange wachttijd/ levertijd. Lekkere smaak wel.
3 jan 2023 om 15:07 Zeer lekker en vers eten. Zeer vriendelijke mensen! Eten was goed ingepakt en nog lekker warm bij de bezorging!
3 jan 2023 om 12:03 Bezorging eten duurde heel erg lang + foute bestelling
1 jan 2023 om 15:05 Eten was koud
27 dec 2022 om 21:28 Lekker eten, trage bezorging.
19 dec 2022 om 18:06 lekker eten
18 dec 2022 om 19:36 Overheerlijk
17 dec 2022 om 23:03 Snelle en vriendelijke bezorging. Lekker eten.