TIAN TAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tian Tan. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 22:20 eten OK om 19:00 besteld met gevraagde en bevestige levertijd om 20:15 (ruim boven de aanbevolen 20à30 minuten levertijd)., en ontvangen om 20:40 .... dat is toch wel een beetje veel later dan bevestigd
19 sep 2022 om 23:14 Nog rap een avondeten bestelle en dan gaan slapen, toen we de potjes eten opdeden kwam er een heerlijke geur uit. Tot onze verbazing correspondeerde dat niet met het eten zelf. Ik zou liegen als ik het eten nu , 3 uur later nog altijd proef en missel
13 sep 2022 om 10:25 Bon mais,un peu gras
9 sep 2022 om 12:18 Reeds heel lang klant bij Tian Tan, maar deze keer viel het *enorm* tegen. De mihoen met kip was te lang gekookt, niet op smaak gebracht en om één of andere reden in stukjes gesneden. Hopelijk volgende keer beter!
2 sep 2022 om 11:51 alles goed
30 aug 2022 om 22:25 Dit eten was echt niet goed. Eerlijk, het slechtste chinees eten dat ik me kan herinneren.
29 aug 2022 om 19:02 I ordered this noodles so many times already, but this time I’m so disappointed because the noodles was so not fresh. It’s like the reheat of leftover.
22 aug 2022 om 21:36 Als ik spaghetti wil, dan bestel ik wel bij een italiaan. Wat is dit voor onzin? Bami goreng met rundvlees = SPAGHETTI met enorm vettig platgeklopt rundsvlees waarvan de helft ECHT gewoon puur VET is. No thanks, nooit meer.
2 aug 2022 om 20:47 Saaiste eten ooit, microgolfeten smaakt beter.